Kırmızı Abiye Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir?

Kırmızı Abiye Altına Hangi Renk Ayakkabı Giyilir

Vücudu sımsıkı saran mini elbise ya da derin yırtmaçlı bir abiye olsun, kesin olan bir şey var ki kırmızı renk her zaman her yerde fark yaratır. Peki, kırmızı abiyenin altına hangi renk ayakkabı gider? Kırmızı renk abiyenin kalıbını seçme konusu kişisel bir tercih olsa da altına giyilen ayakkabının rengine karar vermek zorlayıcı olabilir. Ancak düşündüğünüzden çok daha fazla seçenek mevcut. İster bir düğüne isterseniz de bir mezuniyet balosuna katılın fark etmez! Kırmızı renk abiyeler için farklı renklerde bolca ayakkabı modeli bulmakmümkün.

Kırmızı Abiye Altına Siyah Ayakkabı Giyilir Mi?

Siyah, hangi renk elbise giyildiğine bakılmaksızın birçok insan için ilk akla gelen seçenektir. Çünkü kombinlemesi kolay ve kusursuzdur. Kırmızı abiye ile hangi renk ayakkabı giyeceğiniz konusunda kararsızsanız ve risk almak istemiyorsanız siyah ayakkabılar her zaman güvenli bir yoldur. Özel bir davet ya da düğün için tercih ettiğiniz kırmızı abiye altına giyeceğiniz siyah stiletto ayakkabılar ile göz alıcı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Topuklu ayakkabılar ile yürümek sizin için bir işkence ise ya da boyunuzu daha da uzun göstermesi sizi rahatsız ediyorsa abiye elbiseler altına spor ayakkabı trendini denemek tam size göre! Üstelik basit bir siyah spor ayakkabı tercih ederek tüm dikkati elbise üzerinde toplayabilirsiniz.

Kırmızı Abiye Altına Giyilebilecek Ayakkabı Fikirleri Nelerdir?

Kırmızı abiye altına tek bir renk ya da sadece şu renklerde abiye ayakkabılar giyebilirsiniz gibi kalıplardan uzaklaşın. Kendi tarzınızı ve renk zevklerinizi ayakkabı tercihinize yansıtarak kombininizi şekillendirebilirsiniz. İşte, karar vermenizi kolaylaştıracak ipuçları…

  • Gold renk ayakkabı: Hem sıcak hissettiren hem de göz dolduran bir renk olan gold, kırmızı abiyeler için harika bir tercihtir. Metalik renkler, herkesin önünde öne çıkmayı umduğunuz düğünler veya partiler gibi özel günler için kurtarıcıdır.
  • Silver ayakkabılar: Kırmızı abiye ile kombinlenebilecek bir diğer harika renktir ve silver ayakkabı modelleriyle gecenin iz bırakan kombinleri arasında yerinizi alabilirsiniz.
  • Beyaz renk ayakkabılar: Beyaz topuklu ayakkabıyı siyah giymekten farklı kılan nedir? Her ikisi de nötr renkler olsa da beyaz ayakkabılar kesinlikle siyahtan daha nadir görülür, bu nedenle kıyafetinize anında farklılık katarlar. Aşırıya kaçmadan kombininize zıt bir hava vererek çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.
  • Nude renk ayakkabılar: İlk bakışta göze çarpan ayakkabılar sizlik değilse ten renginize yakın nude ayakkabılar ile hem bacak boyunuzu uzun gösterebilir hem de sade şık görünüm elde edebilirsiniz.
  • Kahverengi ayakkabı: Koyu kırmızı bir abiyenin renk tonunu dengeleyen sıcak çikolata rengi ayakkabılar ile tüm gözleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz.

Kırmızı Abiye Altına Ayakkabı Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Aynı renk ayakkabı ve çantaları kombinlemek artık çok eskilerde kaldı. Artık günümüzde farklı renkleri bir arada kullanarak ters köşe yapmak oldukça popülerlik kazandı. Siz de trendleri yakından takip ederek hem çarpıcı ve göz kamaştıran kombinlere imza atabilir hem de katıldığınız davetlerde iz bırakabilirsiniz. Ayakkabının rengi bir yana modeli de kombininizi bambaşka bir seviyeye çıkarabilir. Bu nedenle ayakkabı seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli faktör vardır. Aşağıda 3 maddede sıralanan bu ipuçları kırmızı abiye altına ayakkabı seçerken size rehberlik edebilir…

  1. Satın almadan önce mutlaka ayakkabıyı giyeceğiniz kırmızı abiye ile deneyin ve etek boyunun kısalığını kontrol edin. Ayrıca rahat bir şekilde yürümek için ayakkabının ayağınızı sardığından emin olun.
  2. Zıt renkler tercih ederek ters köşe yapın. Kırmızı abiyenin hakkını vermek için cesur ve özgün seçimlere imza atın.
  3. Eğer abiyeniz payetli ve taşlı ise nude renklerde ayakkabılar tercih edin. Hem bu sayede abiyenizin tasarımını da ön plana çıkarabilirsiniz.


Birçok seçenek arasından her zevke hitap eden farklı renk ve tarza sahip ayakkabı modellerini hemen incelemek için egelin’i ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: Abiye Altına Ayakkabı Seçimi
Aralık 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR